Addiktológia adatbázis beágyazó | VAVO

Addiktológia adatbázis beágyazó

Addiktológia: országos kereső

Addiktológiai szolgáltatások országszerte. Találj segítséget!

Kereső beágyazása saját weboldalba.Új szolgáltatás beküldése.

Kiút Szenvedélybetegek Gyógyulásáért Közhasznú Alapítvány Szermentes Sziget Szenvedélybetegek Alacsonyküszöbű Szolgáltatója

Az Alapítvány szolgáltatása alacsonyküszöbű, ennek megfelelően igénybevétele név nélkül történik. Ingyenesen elérhető, beutalóra, egészségügyi jogosultságot vagy személyazonosságot bizonyító igazolványra nincs szükség.

„Tisztás” Szenvedélybetegek Nappali Intézménye Drogkonzultációs Központ

Fő céljuk a kábítószerekkel és inhalánsokkal kapcsolatba kerülő és a használatot esetleg problémának érző egyének, családok segítése. Szolgáltatásaik elérhetők felépülőben lévők (korábban illegális szereket használók) részére is.

Bázis Addiktológiai Szolgálat

Legfontosabb célkitűzésük, hogy szenvedélybetegek számára egyéni szükségletek szerint, differenciáltan tudjanak szolgáltatásokat nyújtani, mindenkinek az állapotától függően.

MI-ÉRTÜNK Prevenciós és Segítő Egyesület – Konzultációs Központ Békéscsaba

A MI-ÉRTÜNK Egyesület alacsonyküszöbű, illetve az ártalomcsökkentés modelljét és módszereit használó szolgáltatásokat nyújt, valamint prevenciós feladatokat lát el, komplex egészséges életre nevelő programokat valósít meg (iskolai-, családi-, munkahelyi-, büntetés-végrehajtás színterein) elsősorban Békés megye területén.

Nyírő Gyula OPAI Addiktológiai Osztály

Az addiktológiai osztály Magyarország egész területéről lát el betegeket, káros szerhasználat (alkohol, drog) és a viselkedési addikciók teljes spektrumában jelentkező zavarok esetén. A terápia döntő része pszicho- és szocioterápiás csoportokban zajlik, a kezelést szükség esetén gyógyszerekkel is kiegészítik.

Drog Stop Budapest Egyesület

Az egyesület célja, a droggal és a fogyasztással kapcsolatos információ bevitele a társadalmi szemléletbe, a veszélyeztetettek számára információt nyújtani, illetve lehetőséget biztosítani, hogy képessé váljanak a változásra, változtatásra, döntéshozatalra, konfliktuskezelésre és megoldásra.

Tiszta Jövőért Közhasznú Alapítvány

Az alapítvány ingyenes, anonim, önkéntes alapú és személyre szabott segítségnyújtást biztosít különböző függőségekkel és szerhasználati problémákkal kapcsolatban. Sokrétű ellátásuk fő célcsoportja a fiatal korosztály.

Kompánia Alter

Célja a szenvedélybeteg fiatalok és közvetlen környezetük minél szélesebb körének elérése, fogadása és ellátása. Fő szempontjuk, hogy megelőzzék a szenvedélybeteggé válást, és hogy a már szerhasználattal érintett fiatalok állapotuknak megfelelő segítséget kapjanak.

Magyar Máltai Szeretetszolgálat Fogadó Pszichoszociális Szolgálat

Önsegítő csoport szenvedélybeteg embereknek. Alacsonyküszöbű pszichoszociális segítőintézmény szenvedélybetegeknek, akik elsősorban alkohol, gyógyszer és drogfüggők.

Az adatbázis nem teljes. Ha nem találtad meg, amit kerestél, ne add fel. Irány a Google!