Addiktológia adatbázis beágyazó | VAVO

Addiktológia adatbázis beágyazó

Addiktológia: országos kereső

Addiktológiai szolgáltatások országszerte. Találj segítséget!

Kereső beágyazása saját weboldalba.Új szolgáltatás beküldése.

Önmegvalósítás Egyesület – Szenvedélybetegek Közösségi Ellátása

Szenvedélybetegek és hozzátartozóik számára egyéni és csoportos tanácsadást és gondozást nyújtanak. 16 éves kortól fogadják a felépülni vágyó jelentkezőket.

Baptista Tevékeny Szeretet Misszió – Új Esély Központ Miskolc

A Baptista Tevékeny Szeretet Misszió 12 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik szenvedélybeteg ellátás területén. Jelenleg több megyében is nyújtanak segítséget azon szenvedélybetegeknek, akiknek támogatásra van szüksége.

INDIT Integrált Drogterápiás Intézet Alapítvány – Addiktológiai Ambulancia

Az INDIT egy olyan addiktológiai szolgáltató rendszer, mely a prevenciótól az értelmes szabadidős programokig, az elérő-, ártalomcsökkentő szolgáltatásoktól a rehabilitációig, reszocializációig terjedően nyújt szolgáltatásokat, programokat szakmai háttérrel, szakember-gárdával.

Józanság Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Egyedülálló terápiás programjaikat azoknak ajánlják, akik nem a megszokott módon szeretnének megszabadulni alkohol- vagy drogfüggőségüktől. Kiváló szakemberektől teljes mértékben egyénre szabott segítséggel várják klienseiket.

Aniron Magánklinika

Az Aniron Magánklinika addiktológiai osztálya szenvedélybetegséggel ide érkező klienseit várja. Szerfüggőséggel, alkohol, drog, nikotin, gyógyszer, valamint a viselkedéses függőségekkel, játékszenvedély, szexfüggőség, munkaalkoholizmus, társfüggőség kapcsán kereshetik fel a páciensek a klinikát.

Orsolics Zénó

Orsolics Zénó magán addiktológus, segít klienseinek megtalálni a számukra legjobb és legmegfelelőbb megoldást a problémák leküzdéséhez.

Bizalom Pszichiátria – és Szenvedélybeteg Nappali Ellátása

Segítséget nyújtanak hivatalos ügyek intézésében, támogatják az egyéni-, életvezetési és függőséggel összefüggő problémák megoldását, tisztálkodási és mosási lehetőséget biztosítanak.

Sámson Grund Szenvedélybetegek Alacsonyküszöbű Ellátása

A „Sámson Grund” Szenvedélybetegek Alacsonyküszöbű Ellátásának célja a szenvedélybetegségek által okozott ártalmak mérséklése, az életet veszélyeztető helyzetek elhárítása, valamint az életmódváltozás elindítása, segítése.

Magyar Máltai Szeretetszolgálat – Monori Fogadó

A Fogadóban a szenvedélybetegségekkel, szerhasználattal, függőségekkel kapcsolatos bármely kérdéseket fogadják akár szerhasználóként, akár hozzátartozóként teszed fel ezeket.

Az adatbázis nem teljes. Ha nem találtad meg, amit kerestél, ne add fel. Irány a Google!