Addiktológia adatbázis beágyazó | VAVO

Addiktológia adatbázis beágyazó

Addiktológia: országos kereső

Addiktológiai szolgáltatások országszerte. Találj segítséget!

Kereső beágyazása saját weboldalba.Új szolgáltatás beküldése.

Egészségdokk Alapítvány

Az Alapítvány azért jött létre, hogy ebben a kialakult közösségben a kliensek megtalálják önmagukat, választ kapjanak a problémáikra, ha már kipróbáltak valamilyen tudatmódosító szert vagy szerfogyasztókká váltak. És hogy megtapasztalhassák, hogy hogyan lehet szer nélkül is teljes életet élni.

Baptista Tevékeny Szeretet Misszió – Új Esély Központ – Sajószentpéter

Sajószentpéteren is megnyitotta kapuit a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió Új Esély Központja. A nappali ellátóintézmény pszichiátriai- és szenvedélybetegeknek nyújt segítséget az év minden napján.

Baptista Tevékeny Szeretet Misszió – Új Esély Központ – Békéscsaba

A Baptista Tevékeny Szeretet Misszió 12 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik szenvedélybeteg ellátás területén. Jelenleg több megyében is nyújtanak segítséget azon szenvedélybetegeknek, akiknek támogatásra van szüksége.

90 lépés önsegítő program szenvedélybetegeknek és hozzátartozóknak

90 Lépés online önsegítő program szenvedélybetegeknek és hozzátartozóknak. Videók és esetbemutatások, amelyek segítenek a felépülésben szerfüggőknek és hozzátartóknak.

Százlátó Üveg Alapítvány

Amennyiben Ön, vagy családtagja függőségi problémákkal küzd, bátran forduljon hozzánk segítségért. Az alapítvány kurátora, Papp Ákos sok éves felépülési és szakmai tapasztalattal rendelkezik. Vegye fel vele a kapcsolatot! Személyes és elektronikus konzultációkra is van lehetőség.

Szombathelyi Egyházmegyei Karitász Rév Szenvedélybeteg Segítő Szolgálat

Intézményünk segítséget nyújt kémiai és viselkedési függőségben szenvedőknek, illetve hozzátartozóiknak. Egyéni és csoportos foglalkozásokra van lehetőség. Három szolgálat működik: alacsonyküszöb, közösségi és nappali szolgálat. A házban van lehetőség pszichiáter szakorvossal való konzultálásra illetve lelki vezetővel való találkozásra.

Találj Haza Rehabilitációs Alapítvány

Kibírod. Túléled. Megcsinálod. Felállsz belőle. Újrakezded. Sikerül. Mert mertél és hittél. Alapítványunk munkatársai segítséget, útbaigazítást adnak szerhasználóknak és hozzátartozóiknak egyaránt Dunaújvárosban.

Rátz Krisztina

12 éve dolgozom a segítő szakmában, addiktológiai konzultációt, önismereti csoportokat és tréningeket tartok a függőségben érintetteknek és hozzátartozóknak.

Szülők önkontrollal – Ön és közsegítő csoport

Kétségek között, kérdésekkel teli, információra, tudásra éhes – kis közösségekben nyitott Sorstársak részére nonprofit lehetőség. Első személyes konzultáció után mar érezhetően közénk tartozol.

Az adatbázis nem teljes. Ha nem találtad meg, amit kerestél, ne add fel. Irány a Google!