Rátz Krisztina

Weboldal címe: https://ratzkrisztina.hu/

Telefonszám: +36703693695

Email: info@ratzkrisztina.hu

– Addiktológiai konzultáció függőségben érintettel

Szerhasználat, függőség (drog, alkohol, gyógyszer) és viselkedési függőség (társfüggőség, munkafüggőség, étkezési zavarok, játékszenvedély) esetén keressen bizalommal. Az addiktológiai konzultáció célja a függőség, a függő viselkedés megismerése, a szermentesség kialakítása és megtartása, a visszaesés megelőzése.

Addiktológiai konzultáció keretében várom azok jelentkezését is, akik szermentesen élnek, felépülésben vannak, de szeretnék elért eredeményeiket megtartani és fejlődni életük különböző területein.

– Addiktológiai konzultáció függőségben érintett hozzátartozójával

Amennyiben alkoholista, drogfüggő, vagy egyéb pszichés problémával küzdő személy jelen van családjában, vagy környezetében, sokat segíthet az addiktológiai konzultáció. Megtanulhatja, hogyan kezelje a felmerülő szituációkat, hogyan húzza meg a határokat és hogyan szeresse “jól” hozzátartozóját ebben a nehéz helyzetben is, valamint, hogyan találja meg saját hangját és éljen teljes életét.

Várom azokat is, akik olyan családban nőttek fel, ahol az alkoholizmus vagy egyéb pszichés probléma jelen volt és szeretnék átdolgozni magukban gyermekkori élményeiket, hogy felszabadulhassanak a múlt terhei alól egy elfogadó, biztonságot nyújtó környezetben.


Hibás információt találtál? Valami kimaradt? Küldj be javítást!