Találj Haza Rehabilitációs Alapítvány

Weboldal címe:

Telefonszám: 0670-609-4488

Email: ujvaros@drogproblemak.hu

Alapítványunk munkatársai segítséget, útbaigazítást adnak szerhasználóknak és hozzátartozóiknak egyaránt. Az első találkozás során segítenek személyre szabottan megtalálni a megfelelő kezelőhelyet, terápiát, konzultációs lehetőséget. Ha nem tudod merre indulj, nehezen igazodsz el az információk közt, hogy mire is lenne szükséged, gyere el egy állapotfelmérésre és segítünk megtalálni a Neked való utat (orvos? bentlakásos intézmény? csoportterápia? pszichológiai konzultáció? családterápia? önsegítő közösség?…)

Támogatott lakhatásunkba szeretettel várjuk azon terápián részt vett, felnőtt felépülő függőket, akik a józanság mellett elkötelezettek. Szolgáltatásunk koedukált- nőket, férfiakat egyaránt fogadunk, a védett lakhatás lehetősége mellett pedig egyéni esetkezeléssel, csoportos foglalkozásokkal, közösségi alkalmakkal segítjük a józanság megerősödését és a társadalomba való visszailleszkedést, vagyis a felépülést.

Lehetőség van nálunk elterelés (megelőző-felvilágosító szolgáltatás) programjának teljesítésére is az Egészségdokk Alapítvánnyal való együttműködésben.

Alapítványunk az addiktológia mellett pszichiátriai betegek közösségi ellátását is végzi, így kettős diagnózissal rendelkezőket (addiktológiai és pszichiátriai probléma együttes jelenléte esetén) is tudunk fogadni.

Amennyiben úgy érzi segíthetünk, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Czere-Ambrus Mária (intézményvezető) 0630/396-3635
Szekeres Márk (terápiás munkatárs) 0670/609-4488
illetve facebookon: https://www.facebook.com/talaljhaza


Hibás információt találtál? Valami kimaradt? Küldj be javítást!