Magadért Drogmentességet Védő Alapítványt „A HELY”

Weboldal címe: http://www.magadert.hu/

Telefonszám: +36 70 384 7281, +36 70 418 3506

Email: magadert@gmail.com

Az alapítvány a kémiai szertől való függőség (alkohol, drog, gyógyszer) és nem kémiai szertől (kapcsolat, társ, szex függés, játékfüggőség, étkezési zavarok) illetve egyéb magatartási és pszichés problémák (pl. depresszió, pánikbetegség) esetén nyújt segítséget.

A csoport célja:

Önismereti jellegű csoportokban olyan témákat dolgoznak fel, melyek a mindennapi élethelyzetekben a jobb problémamegoldást, az önismeretet erősíthetik, ebben a csoporttagok visszajelzései és egymás tapasztalatainak kicserélése segítenek.

A függő csoportokban az önsegítő jellegű és a professzionális segítségnyújtás eszközeit ötvözik. Legfontosabb igyekezetük a visszaesés megelőzése, a visszailleszkedés segítése, önismeret fejlesztése. Az absztinenciát vállalni még nem tudó páciensek csoportfoglalkozásokon nem vehetnek részt, de lehetőségük van egyéni konzultációra.

Az alapítvány mottója az, hogy a változásokat ne barátokért, szülőkért, társakért, hanem mindenki önmagért tegye meg.

A Hozzátartozók csoportja támogatást jelent krízis helyzetben, az egyéni megoldások keresésében, a családi működés visszaállításában.

Függő és Hozzátartozói önsegítő csoportok mellett tematikus csoportokkal, szakmai előadásokkal, közösségi és szabadidős programokkal segítik a függőség természetrajzának megismerését.

Csoportfoglalkozások mellett egyéni, családi és párkonzultációkra is lehetőséget nyújtanak, az egyéni igényeknek megfelelően.


Hibás információt találtál? Valami kimaradt? Küldj be javítást!