Józsa Péter – magán addiktológia

Weboldal címe: https://maganaddiktologia.hu/

Telefonszám: +3630-678-8598

Email: info@maganaddiktologia.hu

Drog, alkohol, szerencsejáték, internetes vagy videójáték függőségben látod önmagad, esetleg a családtagod szenvedni? Ebben az esetben itt az idő, hogy a segítségemmel a megtanuld kezelni a függőségedet!

Józsa Péter vagyok, felépült szenvedélybeteg. 16 évnyi kábítószer-szerencsejáték függőségből sikerült felépülnöm 2013-ban egy bentlakásos drogterápiás otthonban. Ebben az időszakban értettem meg, hogy mennyi évet vesztegettem el az életemből, de ennek ellenére van remény és gyógyulás a szenvedélybetegségből.

2015-ben kezdtem el dolgozni a Ráckeresztúri Drogterápiás Otthon felnőtt részlegén, majd 4 év után a tini részlegen folytattam a munkám. Fontosnak tartom, hogy a felnőtt és tinédzser addiktológiai irányt és felépülési folyamatokat megismerve, széleskörű szolgáltatást, valódi segítséget tudjak nyújtani, bármilyen addikcióban szenvedő felnőtteknek, fiatal tinédzsereknek és nem utolsó sorban a hozzátartozóiknak.

Hogy miért épp tőlem kérj segítséget? Mert nem csupán megérteni foglak, de át is érzem az épp aktuális élethelyzeted. Foglalj időpontot és ígérem, hogy nem fogsz csalódni! „Együtt, megtaláljuk az a módját, hogyan kezeld a függőséged”


Hibás információt találtál? Valami kimaradt? Küldj be javítást!