Százlátó Üveg Alapítvány

Weboldal címe: http://www.szazlatouveg.hu/

Telefonszám: +3620-4583-280

Email: pappakos65@gmail.com

Amennyiben Ön, vagy családtagja függőségi problémákkal küzd, bátran forduljon hozzánk segítségért. Az alapítvány kurátora, Papp Ákos sok éves felépülési és szakmai tapasztalattal rendelkezik. Vegye fel vele a kapcsolatot! Személyes és elektronikus konzultációkra is van lehetőség.

Papp Ákos vagyok, felépülő függő, szociális munkás, szociálpolitikus, pszichodráma vezető, mediátor. Addiktológiai szakértőként több intézménnyel vagyok munkakapcsolatban. Egyéni tanácsadást, csoportfoglalkozásokat és szupervíziót tartok, valamint főiskolán oktatok. A Mária rádió „Függőségről mindenkinek” című műsorsorozat egyik szerkesztő-műsorvezetője vagyok. Irodalmi és képzőművészeti tevékenységemben is kiemelt szerepet kap a függőség témája. Az „Ébredéstörténet” kiállítássorozat 2019-ben volt látható, „Önéletbaj” című kötetem pedig 2021-ben jelent meg.

Az alábbi linkeken tájékozódhat rólam bővebben:

https://drogkutato.hu/cikkek/a-papir-elott-neha-mertem-oszinte-lenni-interju-papp-akossal-1-resz/
https://drogkutato.hu/cikkek/ezek-a-szovegek-es-fotok-arrol-szolnak-ahogy-szetcsuszik-egy-elet-es-keresi-a-kiutat-ebbol-az-pokolbol-hogy-ismet-osszealljon-ujrakezdjen-mindent-interju-papp-akossal-2-resz/
https://www.parokia.hu/v/ebredestortenet/

Hozzátartozókkal és függőkkel egyaránt foglalkozom. Magánpraxisban dolgozom, de régóta együttműködök a Százlátó Üveg Alapítvánnyal, aminek köszönhetően lehetőség van arra, hogy a segítséget kérők bizonyos esetekben kedvezőbb anyagi feltételekkel tudjanak velem konzultálni.
Budapesten élek, így találkozásaimat ide szervezem, de online módon is biztosítom az elérést.


Hibás információt találtál? Valami kimaradt? Küldj be javítást!