Jászsági Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat

Weboldal címe:

Telefonszám: 06-30-185-0599, 06-30-164-2311

Email: jaszsagiszsz13@gmail.com

Olyan szenvedélybeteg ügyfelek jelentkezését várjuk, akikben megszületett az elhatározás a változtatásra, illetve támogatásunkra van szükségük a döntés meghozatalához. Támogató, segítő beszélgetéssel ösztönözzük klienseinket a szermentes élet iránti törekvésben. Hozzátartozóknak segítünk, függőségben szenvedő családtagjaik segítő támogatásában. Változtatásra való igény esetén, amennyiben szükséges, segítünk megtalálni a kliens részére legmegfelelőbb rehabilitációs intézményt.

Felvesszük a kapcsolatot a fogadó intézménnyel és elindítjuk a folyamatot a függőség kezelésére. A rehabilitáció alatt is kapcsolatot tartunk a hozzátartozókkal, igény esetén otthonukban is felkeressük őket. A kezelést követően utógondozás keretein belül nyomon követjük ügyfeleink gyógyulását.

Az ellátásba kerülés névtelenül és önkéntesen történik, a szolgáltatások ingyenesen vehetők igénybe. Korosztályi és lakóhelyi megkötés nincs, TB kártya nem feltétel. Nem elvárás a szermentes állapot, együttműködési megállapodás kötése nem szükséges.

Ellátási terület: Jászladány, Jászapáti, Jászalsószentgyörgy, Jászágó, Jászberény, Jászdózsa, Jászfelsőszentgyörgy, Jászjákóhalma, Jászszentandrás, Jásztelek.


Hibás információt találtál? Valami kimaradt? Küldj be javítást!