Verdes Tamás

Weboldal címe: https://vavo.hu

Telefonszám: +3670 546 5237

Email: tamas@vavo.hu

Szia, köszönöm, hogy itt vagy és érdeklődsz a mondandóm iránt!

A lényeg röviden: függőséggel küzdő embereket tanítok meg rá, hogyan épüljenek fel alkoholfüggőségükből, és hozzátartozókat segítek abban, hogy támogatni tudják függő családtagjukat szeretetteljes módon a felépülésben anélkül, hogy ki kellene lépniük a kapcsolatból.

Verdes Tamás vagyok, apa, társ, vállalkozó. A Semmelweis Egyetemen szereztem addiktológiai konzultáns végzettséget.

A húszas éveimben meglehetősen sokat ittam. Több, mint 10 éve, 29 éves koromban kopogtam be egy pszichológus ajtaján, hogy segítsen a leszokásban. Megtapasztaltam, hogy a függőség nem életre szóló sorscsapás, hanem nagyító, amivel az ember belenézhet saját lelkének ismeretlen zugaiba. Ez pedig lehetőséget ad arra, hogy miközben kilábalunk a függőségünkből, közelebb kerüljünk magunkhoz és másokhoz is.

Figyelem, gyűjtöm és rendszerezem a leszokásban sikerrel bizonyított nemzetközi és hazai módszereket. A klienseimmel közösen ezekből építünk egyedi megoldásokat. A hangsúly a tanuláson és a rugalmasságon van. Nem az elvárásaimmal nyomasztalak, hanem veled közösen gondolkodom arról, hogy neked mi tudna segíteni, hogyan tudsz napona mindig egy kicsivel kijjebb lenni a vízből.

Ha úgy érzed, hogy neked vagy hozzátartozódnak erre van szükséged, írj egy levelet, és találjuk ki, hogyan tudunk közösen dolgozni.


Hibás információt találtál? Valami kimaradt? Küldj be javítást!