Addiktológia adatbázis beágyazó | VAVO

Addiktológia adatbázis beágyazó

Addiktológia: országos kereső

Addiktológiai szolgáltatások országszerte. Találj segítséget!

Kereső beágyazása saját weboldalba.Új szolgáltatás beküldése.

Füstös Kiberov – felépülési coach

Függőségi problémája van, vagy hozzátartozóként érintett? A családban van jelen a függőség, de nehezen vagy egyáltalán nem tudnak róla beszélni? Trauma-informált, személyközpontú szemlélettel várom Önt Budapesten, a Kálvin tér közelében a Horánszky utcában!

Geist Gábor

Állapotfelmérés, addiktológiai konzultáció drog, alkohol és egyéb szenvedélybetegséggel kapcsolatos probléma esetén az érintett és/vagy hozzátartozó(k) számára. Online program: a szolgáltatások előzetes egyeztetést követően online formában is elérhetőek.

Pálfalvi Centrum

A Pálfalvi Centrum egy olyan hely, ahol elegáns környezetben, szakértői segítséggel léphet a kliens a felépülés útjára. Komplex szolgáltatásokat biztosítanak, ahol van idő a felépülésre, és egyénre szabott segítséget nyújtanak.

Verdes Tamás – addiktológiai konzultáns

Függőséggel küzdő embereket tanítok meg rá, hogyan épüljenek fel alkoholfüggőségükből, és hozzátartozókat segítek abban, hogy támogatni tudják függő családtagjukat szeretetteljes módon a felépülésben anélkül, hogy ki kellene lépniük a kapcsolatból.

Laurus Szociális és Kulturális Egyesület

A Szervezet két fő területen lát el feladatokat: az addikciók megelőzése, illetve a már kialakult addikciók kezelése-ellátása területén.

Baptista Tevékeny Szeretet Misszió – Új Esély Központ – Tuzsér

A Baptista Tevékeny Szeretet Misszió 12 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik szenvedélybeteg ellátás területén. Jelenleg több megyében is nyújtanak segítséget azon szenvedélybetegeknek, akiknek támogatásra van szüksége.

Baptista Tevékeny Szeretet Misszió – Új Esély Központ – Dombóvár

A Baptista Tevékeny Szeretet Misszió 12 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik szenvedélybeteg ellátás területén. Jelenleg több megyében is nyújtanak segítséget azon szenvedélybetegeknek, akiknek támogatásra van szüksége.

Anonim Szex- és Szerelemfüggők – Nagykanizsa

Az SLAA olyan férfiak és nők közössége, akik segítenek egymásnak józannak maradni. Segítséget kínálnak bárkinek, aki szex-, vagy szerelemfüggésben szenved, és ezen változtatni szeretne.

MI-ÉRTÜNK Prevenciós és Segítő Egyesület – Kontakt Pont Orosháza

A MI-ÉRTÜNK Egyesület alacsonyküszöbű, illetve az ártalomcsökkentés modelljét és módszereit használó szolgáltatásokat nyújt, valamint prevenciós feladatokat lát el, komplex egészséges életre nevelő programokat valósít meg (iskolai-, családi-, munkahelyi-, büntetés-végrehajtás színterein) elsősorban Békés megye területén.

Az adatbázis nem teljes. Ha nem találtad meg, amit kerestél, ne add fel. Irány a Google!